January 1, 2019

SHBA-BE drejt luftës tregëtare

Gazeta e njohur amerikane “The Washington Post” shkruan sot se marrëdhëniet mes BE-së dhe SHBA-së janë në një pikë delikate dhe në prag të lufte

Read More

ShBA dhe Izraeli dalin nga UNESCO

Shtetet e Bashkuara dhe Izraeli kanë hequr dorë nga Organizata e Kombeve të Bashkuara për Arsim, Shkencë dhe Kulturë (UNESCO) me arsyetimin se organizata nxit

Read More