June 5, 2019

Kohët moderne dhe ramazani

Prof. dr. Kudret BÜLBÜL* Programin po e filloj me një mallkim kinez “jetofsh në kohëra të çuditshme”. Nuk e di saktësisht se çfarë duan të

Read More