September 23, 2019

Tërmeti, mesazh ngushëllues nga Rusia

Ambasadori rus në Tiranë, Aleksandër Karpushin u është bashkuar vendeve të tjera perëndimore duke shprehur solidaritet me tërmetin e së shtunës. “Më lejoni që në emër

Read More

Britania në kaos fluturimesh

Gjigandi britanik i udhëtimeve, Thomas Cook, ka deklaruar falimentimin pasi po përballet me një borxh prej 1.7 miliardë paundësh dhe si pasojë rreth 20 mijë

Read More