ArkivaDecember 2020

Historia Opinion

BALLKANI DHE ANTIAMERIKANIZMI!

Savash VELIU Sot Bullgarët akuzuan Amerikën për financimin e gënjeshtrës historike për Maqedoninë si shtet dhe komb (artificial) të cilin bullgarët kurrë nuk e...

Bota

Britania firmos marrëveshjen tregtare me BE

Është arritur këtë të enjte marrëveshja tregtare midis BE-së dhe Britanisë, që do të thotë edhe përmbyllja e daljes zyrtare të Britanisë nga Unioni. Çështja që...

Bota Opinion Shkence

OBSH-ja, pandemia dhe vaksina

Shumë palogjikshmëri, shumë qëndrime kontradiktore nga ana e Organizatës Botërore të Shëndetësisë(OBSH-ja), mosrespektimi i parimeve të gjertanishme për...