August 10, 2023

Vazhdojnë sulmet ndaj Kuranit në Danimarkë

Një grup danez anti-islamik dhe ultranacionalist përshkallëzoi sulmet ndaj Kuranit, përkundër dënimeve të shumta, transmeton Anadolu. Anëtarët e grupit Danske Patrioter (Patriotët danezë) dogjën kopje

Read More