October 13, 2023

Franca ndalon demonstratat pro Palestinës

Franca sot ndaloi demonstratat pro Palestinës në vend, ndërsa konflikti midis Izraelit dhe grupit palestinez Hamas është duke vazhduar. Ministri i Brendshëm Gerald Darmanin, nëpërmjet

Read More