February 29, 2024

Samiti i Sorosit per Ukrainen

  Ne videon me siper Olsi dhe Frymezimi analizojne Samitin e Tiranes per Ukrainen qe Aleks Soros dhe Vladimir Zelenski organizuan me: Kryeministrin e Shqipërisë

Read More

Islamofobia në Kosovë

Islamofobia është një realitet i shqetësueshëm që ka prekur shumë vende dhe shoqëri në nivel global, përfshirë edhe Kosovën. Ky term përdoret për të përshkruar

Read More