Shqiperia

Banorët protestë kundër devijimit të Lanës: Nuk ikim nga shtëpitë tona pa dëmshpërblim, do ndjekim hapat ligjorë për zgjidhje

Dhjetra banorë që preken nga projekti i devijimit të Lanës neë zonën pranë Astirit kanë protestuar këtë të dielë. Ndonëse nuk ka ende një datë të nisjes së ndërhyrjes, përfaqësuesit e 300 familjeve parashtruan shqetësimet e tyre dhe kërkesat që kanë për Bashkinë e Tiranës.

”Nuk ikim pa dëmshpërblim.”- thonë banorët.

Ata e shohin devijimin si masakër dhe shprehen se për këtë janëankuar tek investitori.

Qytetaret thanë se do të ndjekin të gjithë hapat ligjore për të zgjidhur çështjen e tyre ndërsa kërkuan rikthimin e projektir të vjetër, që prek vetëm 40 familje ndërsa i riu prek rreth 300./BW

OPINIONE

INTERVISTA