KategoriOpinion

Opinion

Kadare – ky racist etnocentrik!

Halil Matoshi Miti (komunist) i Ismail Kadaresë nuk i vyen gjë askujt dhe më së paku kosovarëve, të cilët duke ikur nga liria që nuk ia zbërthejnë...

Opinion

Nelson Mandela i Palestinës

KAM një rrëfim për të bërë: Më pëlqen Marwan Barghouti. E kam vizituar disa herë shtëpinë e tij modeste në Ramallah. Gjatë bisedave tona, ne...

Historia Opinion

Epoka e predikuesve

Nga Gerdi Demneri Çdo bashkësi fetare ka lulëzuar në sajë të kultivimit të besimtarëve prej Profetëve të dërguar tek ata. Instrumenti kryesor që kanë...

Opinion

Skenaret e perplasjeve politike

ALFRED CAKO Sigurisht qe kur ka disa skenare, do te thote qe ka pasiguri ne analize mbi te ardhmen. Kuptohet se lufta reale tek ne eshte de facto mes...