KategoriOpinion

Opinion

S’je më interesante Arbana Xharra

Nga Gjyla Çeliku Ajo që mua m’pengon te gratë “e famshme”, është , këta gra kurrë nuk janë marrë me promovimin e grave intelektuale dhe edukimin e...

Opinion Shqiperia

Do flas se po plas …

Nga Zamira Bushti ( Kazazi ) Unë qe po shkruaj kam hyre 18 vjeç ne #PD e sot kam fëmijët 20 vjeç, te çilet i rrita protestave e mitingjeve te PD...

Opinion

Gjenocidi grek ndaj çamëve

Nga Ayhan Demir (e përditshmja turke “Yeni Akit”)   Shumë njerëz nuk e njohin Çamërinë, madje e dëgjojnë për herë të parë këtë emër. Alija...

Opinion

Pabesi tradicionale amerikane

Nuk është vetëm Donald Trumpi. Shtetet e Bashkuara kanë një rekord të gjatë të negociimit për marrëveshje ndërkombëtare dhe të largimit pastaj prej...

Opinion

Kriza e Katarit, turqit dhe arabët

Autor: Ibrahim Kalin – Zëdhënës dhe nënsekretar i përgjithshëm i Presidencës së Republikës së Turqisë Në javën e saj të tretë, kriza ndërmjet...