KategoriOpinion

Opinion

Ne, Bitraj dhe Fullani

Arbër Zaimi U desh kohë, po më në fund ndodhi. Pas 102 vjetësh pavarësi – edhe pse me kufij të cunguar, pas 20 vjetësh pluralizëm dhe liberalizëm, 15...

Opinion Rajoni

Uji në mullirin e dreqit

Ku qëndron zgjidhja? Nëse pasojat janë ekonomike, shkaqet ishin politike. Atëherë edhe zgjidhja është te sjellja jonë politike. Qytetarët shqiptarë...

Opinion

RACIZMI SI GJENEZA E EVROPIANIZMIT!

Bota jonë perëndimore nuk është vetëm ateistike. Ajo është politeiste. Çdo person dhe çdo grup e krijon Zotin e vet sipas dëshirës së vet, duke...