KategoriOpinion

Opinion

Çka vjen pas post-modernizmit?

Teoricieni i letërsisë Terry Eagleton flet për teoritë letrare në raport me trendet e mëdha politike dhe historike, dhe vazhdimësinë e marksizmit...