EtiketeBBC

Bota

BBC e pranon që ka bërë lajm të rremë

Rrjeti mediatik britanik BBC i kërkoi të enjten falje Presidentit të Ukrainës dhe pranoi të paguajnë për dëmet qe i ka shkaktuar atij një lajmi të pasaktë i...

Bota

BBC akuzohet për shkelje në Rusi

Vëzhguesit e mediave në Rusi thonë se kanë zbuluar “shkelje” të kryera nga shërbimi i BBC World News në Rusi. Agjencia ruse, Roskomnadzor, ka thënë se tani...

Bota

Parajsa nuk ka më vend për milionerët

Monako u bë shumë i vogël për ndërtime të reja. Prandaj mbulohet deti për të fituar toka të reja ndërtimi. Në këtë oazë për të pasurit, një metër katror të...