BE

A dëshiron “Izraeli” luftë?

Nga: Alastair Crooke “Izraeli” është thellësisht i ndarë. Ky nuk është lajm. Është një gjë e zakonshme, dhe më shpesh bëhet pyetja si “e dyfishuar,

Read More