Etiketedhune

TE TJERA

Keqkuptime mbi Islamin dhe Dhunën

Një nga keqkuptimet më të përhapura mbi Islamin është ai sipas të cilit muslimanët janë të prirë të shndërrohen në terroristë të dhunshëm. Kjo situatë është...

Rajoni

Rrihet islamofobi Vehbi Kajtazi

Vehbi Kajtazi, gazetari islamofob dhe kryeredaktor i “Insajderit”, është rrahur dhe gjakosur mesditën e sotme në një lokal në Prishtinë. Ne...

Shqiperia

PD bën thirrje për dhunë

Paralajmërim i frikshëm nga Partia Demokratike: Është koha e dajakut Në kohën kur Partia Demokratike flet për një mosbindje civile, kryetar i Departamentit të...