Etiketeemigrante

Opinion

Lëreni Arbën të qetë!

nga Mira Kazhani. Ka një lumë komentuesish që kanë përmbytur wall-in në Facebook apo dhe Instagram të Arba Kokalarit, vajzës me origjinë nga Shqipëria, që...

Bota

Kanadaja hap dyert për emigrantët

Plani i Kanadasë për të mirëpritur rreth 1 milionë emigrantë në harkun kohor 2019-2022 vijon me masa kontrete. Sipas mediave kanadeze parlamenti ka njoftuar se...

Opinion

Welcome to America!

nga Aleksander Rena. New York USA Nese ju kujtohet marrëveshja e Obames qe beri me lindjen e mesme, Azine dhe Afriken e jugut, per te sjell ne SHBA qindra...

Bota

HUNGARI – Orban: Nuk i duam migrantët

Kryeministri hungarez Viktor Orban, mbron pozicionin e Budapestit në lidhje me krizën migratore duke thënë se Hungaria ka bërë detyrën e saj duke mbrojtur...