EtiketeFBI

Opinion

Evropa ka nevojë për FBI-në e saj

Nga Boris Pistorius “The Financial Times” Është e qartë se pandemia e Covid-19 është larg fundit të saj. Ndërsa pasojat shëndetësore, ekonomike dhe fiskale të...

Bota

Mashtrim i madh me të moshuarit në SHBA

Departamenti amerikan i Drejtësisë njoftoi të enjten atë që e cilësoi si rasti më i madh i mashtrimit në historinë e Shteteve të Bashkuara që përfshin...