EtiketeHebrenjte

Opinion

Dhurata e Vitit të Ri

Nga: Israel Shamir Asnjë Presidencë Amerikane nuk është e plotë pa ceremoninë e paqes në lëndinën e Shtëpisë së Bardhë për hebrenjtë dhe arabët. I pari ishte...

Opinion

Trump krijon një Komb të Ri

Urdhri ekzekutiv nënkupton që “hebrenjtë” tani janë një kombësi Nga: Philip Giraldi I lënë pas dore nga Donald Trump dhe ata rreth tij për Izraelin...

Bota

Si mendoni?

Si mendoni???? Nëse vizitoni shtetin pushtues izraelit, kini kujdes se në autobuzat izraelitë do të gjeni të ngjitur poster në të cilin shkruhet:”Ulja në...

Opinion

Hebrenjtë për drejtësi

nga Stephen Lendman. Shumica e izraelitëve ose e mbështesin shtypjen e rezistencës palestineze nëpërmjet dhunës, ose e mbështesin atë me mënyra të tjera, ose...

Bota

Rusët provokojnë hebrenjtë me akullore

Komuniteti hebre i rajonit rus të Tatarstanit reagoi ashpër ndaj një kompanie vendase, e cila ka hedhur në treg një akullore të re, emri i të cilës përkthehet...

OPINIONE