EtiketeIrlanda

Bota

Irlanda mund ta njohë shtetin e Palestinës

Ministri i Punëve të Jashtme të Irlandës, Simon Coveney deklaroi se në qoftë se nuk do të ketë progres në negociatat për paqe në mes të Palestinës dhe Izraelit...