EtiketeKombet e Bashkuara

Opinion

Pse dhe si duhet reformuar OKB-ja

Shkruan Rexhep Tajip Erdogan. Këtë javë, udhëheqësit nga e gjithë bota janë mbledhur në selinë e Kombeve të Bashkuara në Nju Jork, për të shkëmbyer pikëpamjet...

OPINIONE