Etiketekonflikt

Opinion

Boshti i ri në Lindjen e Mesme

nga Joschka Fischer. Rendi ndërkombëtar i pasluftës po i nënshtrohet riravijëzimeve të mëdha dhe po kështu po ndodh edhe në Lindjen e Mesme. Ndërsa dikur...