EtiketeKudsi

Bota Opinion

Imamët si Shitësit Udhëtar

Nga Salina Khan Me më shumë dijetarë muslimanë në Amerikë te dyfishuar si udhëzues turne në destinacione të shenjta dhe ekzotike, lindin pyetje serioze për...

Bota Opinion

E Ardhmja e Palestinës

nga Tim Anderson   Hyrje Pretendimi që Izraeli ka “të drejtën për të qenë” është një mit i trilluar. Në fakt, shtetet e aparteidit janë krime kundër...

Bota

Kudsi është zemra e muslimanëve”

Sekretari i Përgjithshëm i Unionit Botëror të Dijetarëve Muslimanë, tha se qyteti i Kudsit është zemra e muslimanëve dhe përfaqëson nderin e tyre. Sot në...

Bota

Kudsi i plagosur por në këmbë

Palestina dhe Kudsi përgjatë historisë janë sulmuar dhe pushtuar disa herë mirëpo populli palestinez me duar bosh insiston në rimarrjen e të drejtave dhe...

Islamofobi Video

Nata e Palestines, pjesa 3

Ylli Permeti, Klodi Leka dhe Emir Coskun flasin per Ceshtjen e Palestines. Drita Ibrahim dhe Halit Methasani recitojne poezi per Palestinen. Blerim Vaka...