EtiketePetro Prodani

Opinion

Noli dhe gjysma tjetër e tij!

Nga: Petro Prodani Noli ka qene nje “pene e madhe” ! Shkrimet e tij me kane terhequr qe ne moshe te re. Bile dhe sot, here pas here, i rilexoj disa...