Etiketeracizmi

Bota Islamofobi Opinion

Tarrantizëm?

Prof. dr. Kudret BÜLBÜL* Pas sulmit terrorist të racistit të bardhë australian, Brenton Tarrant në Zelandën e Re, ku u vranë 50 myslimanë, ka ardhur përsëri në...

Bota Opinion

Po nëse BE-ja shpërbëhet?

Prof. dr. Kudret BÜLBÜL* E ardhmja e Bashkimit Evropian ka nisur të diskutohet seriozisht prej disa vitesh për shkak të vendimit të Britanisë së Madhe për t’u...

Bota Opinion

Koment – Kriza e Evropës

Prof. dr. Kudret BÜLBÜL* Mendohuni për disa çaste! Si do të reagonte bota nëse 5 të krishterë apo hebrenj do të vriteshin duke u djegur në vendin ku ju jetoni...

Bota Opinion

Identitete të fragmentuara

Prof. dr. Kudret BÜLBÜL* Ku e çojnë njerëzimin përkatësitë gjithnjë e më të fragmentuara? Kur shohim epokën dhe ngjarjet që po jetojmë, në mendje na vijnë...