Etiketeushtarake

Bota

Renditja, vendet më të fuqishme

Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka ruajtur vendin e tyre. Edhe për vitin 2019 janë renditur të parët si vendi më i fuqishëm në botë për vitin 2019, një...

Bota

Talebanët vrasin 20 ushtarakë afganë

Të paktën 20 zyrtarë policorë janë vrarë në Afganistan, pasi vetura e tyre është sulmuar në provicën perëndimore Farah, kanë thënë zyrtarët. Zëdhënësi i...

Shqiperia

Rritje page për 8 mijë ushtarakë

Vitin e ardhshëm mbi 8 mijë ushtarakë do të kenë një trajtim më të mirë financiar. Në ceremoninë e posaçme të organizuar në komandën e Forcës Ajrore, në nder...

Bota

Shtatë arritje ushtarake kineze

Pas Shteteve të Bashkuara të Amerikës Kina është e dyta në botë me buxhetin e saj ushtarak dhe investimet në armatim. Gjatë vitit të kaluar Kina ka prezantuar...

OPINIONE