Zionizmi

Opsioni i Samsonit

Nga Shaban Burri Izraeli ka armë bërthamore që nga fillimi i viteve 1970 dhe tani ato po kthehen në diskutimin aktual, pasi atmosfera e pathyeshmërisë

Read More

Ku po shkon Gjermania?

Shaban Burri 14.1.2024 Pas de-industrializimit të Gjermanisë ekziston edhe kërcënimi i demoralizimit. Stop kësaj feje¹ thotë një nga përfaqësuesit më të lartë të katolicizmit në

Read More