Bota

Ushtria turke vendosi një gjenerator elektrik në fshatin Nukra të Rasulaynit

Vendosjen e gjeneratorit elektrik të fuqisë 75 kW në fshatin NukraRasulaynitSiri, i cili po ballafaqohet me mungesë të energjisë elektrike dhe ujit, e bënë ushtarët turq.

Në një postim të bërë në llogarinë në Twitter të Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare bëhet e ditur se vazhdojnë përpjekjet për kthimin në normale të jetës në fshatin Nukra të Rasulaynit në Siri.

Në postim thuhet se në kuadër të punimeve për zgjidhjen e problemit të energjisë elektrike në fshat është vendosur një gjenerator me kapacitet 75 kW.

Në llogari gjithashtu u postua edhe videoja nga vendosja e gjeneratorit në fjalë./trt

OPINIONE

INTERVISTA