Vladimir Kosturi: 3000 terroristët muxhahedinë duhet të largohen nga Shqipëria

Në videon më poshtë profesor Vladimi Kosturi nga Italia bën thirrje që 3000 terroristët muxhahedinë të largohen nga Shqiperia. Në analizën e tij profesor Kosturi kritikon elitat kriminale shqiptare të cilat i kanë shitur Shqipërinë imperializmit amerikan dhe tallen me fatet e popullit shqiptar. Ai bën thirrje që muxhahedinët duhet ti kthehen Iranit dhe të përballen me drejtësinë për krimet që ata kanë bërë në të kaluarën. Ai kritikon mercenare sikur Pandeli Majko dhe elitat politike të cilët i servilosen imperializmit amerikan dhe i shesin interesat e Shqiperisë një perandorie globale dhe e kthejnë Shqiperinë në një baze terrorizmi ndërkombëtare.

 

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne