July 5, 2017

Operacion kundër FETO-s në Rusi

Në Rusi ka nisur procesi për mbylljen e “Oxford Vision” dhe “Qendrës Kulturore Ruso-Turke” të cilat janë strukturë e organizatës terroriste FETO në St. Petersburg,

Read More