October 31, 2017

Pse humbi FJALA e jo BESA?!

Nga Behlul Shala BESA dhe FJALA në shikim të parë duken parti simotra, shume të ngjajshme por në thelb tepër shum dallojn nga njëra-tjetra! Krejt

Read More