April 2019

Shkup, përfundon Java e Filmit Turk

Me koncertin e Orkestrës Simfonike të Universitetit Trakya nga qyteti turk Edirne, në Shkup ka përfunduar “Java e Filmit Turk dhe Punëtoria e Kinematografisë Turqi-Maqedoni

Read More