ArkivaAugust 2019

Bota

Përfundon takimi i Helsinkit

Ministrat e jashtëm të BE në takimin e tyre në Helsinki kanë dalë me një deklaratë ku është theksuar domosdoshmëria e ruajtjes së marrëveshjes bërthamore dhe...

Bota

OKB vazhdon mandatin e misionit në Liban

Këshilli i Sigurimit i Organizatës së Kombeve të Bashkuara (KS-OKB) ka vazhduar për një vit mandatin e Forcave të Përkohshme të OKB-së në Liban (UNIFIL). Duke...

Bota Opinion

“Politika kurde”

Prof. dr. Kudret BÜLBÜL* Disa qarqe të caktuara  përdorin me këmbëngulje përkufizime të tilla si “lëvizja kurde” apo “politika kurde” për PKK-në dhe/ose...