ArkivaOctober 2019

Opinion

Aty ku ujgurët janë të lirë

Nga Bertil Lintner, Stockholm Periferia e Stokholmit e Rissne duket një vend i vështirë për të mbajtur të gjallë kulturën dhe gjuhën etnike ujgure të përballur...

Bota

Xhamu Kashmiri ndahet në dy pjesë

Xhamu Kashmiri, statusi i veçantë i të cilit u hoq më 5 gusht të këtij viti nga qeveria nacionaliste hindu e kryeministrit të Indisë, Narendra Modi, u nda në...