ArkivaDecember 2019

Opinion

100 VITE “PA ZOT SHTËPIE”..!

Nga Savash VELIU Në pesëdhjetë vitet e kaluara ishinë shqiptarët të lënë të pafuqishëm prej sllavëve të dirigjuar nga perëndimi dhe tani në tridhjetë vitet e...

Bota

Hezbollah ka sfiduar presionet e SHBA

Sipas ambasadorit rus në Liban, duke sanksionuar Hezbollahun dhe duke provokuar protestuesit libanezë, Shtetet e Bashkuara janë përpjekur të arrijnë qëllimin e...