ArkivaJuly 2020

Opinion

MOSHA E NJERIUT

Meditime nga Eduart Thartori Fillon me kohen e pare te njeriut qe eshte Femijeria dhe Adoleshenca. Ne kete moshe njeriu vazhdon te jete ne fazen e zhvillimit...

Opinion

Kujt ia ndien për listat e hapura?

Nga Ergys Mërtiri Pranimin e Ramës dhe Bashës për hapje të listave në zgjedhje, mbështetësit e kësaj kauze e brohoritën si një fitore të tyre. Ata e panë këtë...