ArkivaFebruary 2021

Opinion

DIMENSIONI POLITIK I SELEFIZMIT…!

 “Dhe mbahuni fort në litarin e Allahut, të gjithë ju, dhe mos u përçani!” (Kurani, 3: 103) Savash VELIU E gjithë kjo levizje politikofetariste...

Rajoni

Isa Mustafa pranon humbjen e LDK-se

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa ra reaguar pas daljes së rezultateve paraprake të zgjedhjeve të së dielës. Edhe pse partia e tij u përgjysmua në vota, krahasuar...

Opinion

Studjuesit, Mexhid Yvejsi nga Gjakova

 Nga: Av. Faik MIFTARI (Post mortum)            Lajmi për vdekjen e studiuesit dhe hulumtuesit Mexhid Yvejsi nga Gjakova më preku pa masë, pasi që humba një...