November 14, 2023

Në kërkim të humanizmit!

Nga Dr Mahathir Mohamad 1. Është pothuajse e pamundur të gjesh fjalë për të përshkruar tmerrin dhe mizoritë që kryhen në mënyrë vazhdueshme mbi palestinezët,

Read More