Islamofobi

Terroristi amerikani i tmerron myslimanët në plazh: “Trump do t’ju ndalojë bijë bushtrash!”

Një persona e ka tmerruar një familje myslimane të Amerikës në një plazh në Teksas të SHBA-së.

Ai u ka bërtitur atyre duke iu vërsulur i nevrikosur, transmeton Express.

Familja myslimane ishte në plazh dhe në ato momente po luante më fëmijët e vet, kur ai iu afrohet dhe u thotë “Donald Trump do t’ju ndalojë, bijë bushtrash!”

“Donald Trump do t’ju ndalojë bijë bushtrash!” bërtet ai.

Ai vazhdon i tërbuar: “Vendi im është vendi më madhështor në botë! Përgjithmonë! Përgjithmonë! Përgjithmonë!”

Për më tepër, ai e sjell edhe ISIS-in famëkeq në këtë mes.

“ISIS nuk ka hiç rëndësi për mua, bijë bushtrash!”, u drejtohet ai atyre.

E më pas edhe fenë.

“Kurrë, ama bash kurrë nuk do të më ndaleni mua e as krishterimin tim për t’u ngritur mbi ligjin e sheriatit. S’më bën për ligjin e sheriatit”, thotë ai.

Dhe krejt në fund edhe ofendimet.

Familja myslimane e ka thirrur policinë gjatë abuzimit.

Ai është arrestuar nga policia më pas.

Por, kjo familje pohon ta ketë parë personin e njëjtë në hotelin e tyre të nesërmen.

https://www.facebook.com/DailyMail/videos/2278949022164833/

 

OPINIONE