ISLAMOFOBI

Danimarkë, vazhdojnë sulmet ndaj Kuranit

Sulmet ndaj librit të shenjtë të muslimanëve, Kuranit, vazhduan edhe sot nga grupi danez anti-islamik dhe ultranacionalist “Danske Patrioter” (Patriotët danezë), përkundër dënimeve të shumta,

Read More

Vazhdojnë sulmet ndaj Kuranit në Danimarkë

Një grup danez anti-islamik dhe ultranacionalist përshkallëzoi sulmet ndaj Kuranit, përkundër dënimeve të shumta, transmeton Anadolu. Anëtarët e grupit Danske Patrioter (Patriotët danezë) dogjën kopje

Read More