KategoriOpinion

Opinion

Me  butësi,  larg esktremizmit

Nga Agim Jakupi Ne hasemi në probleme të natyrave të ndryshme, në të shumtën e rasteve nuk dijmë si të sillemi dhe çfarë duhet ndrërmarë. Jo larg...

Opinion

Zgjedhje në Ramazan, bekim apo…

Shkruan: Abdi Baleta  Kënaqësitë shpirtërore që sjell Muaji i Madhnueshëm i Ramazanit tek besimtarët myslimanë për shqiptarët këtë vit janë shoqëruar...

Opinion

Katër dyshime për këto zgjedhje

FATOS LUBONJA Rezultati i këtyre zgjedhjeve përmban disa paradokse që kushdo që ka një fije racionaliteti e ka të vështirë t’i shpjegojë me reformën...