Dalin emrat e policëve që u morën me drogë

Publikohen emrat e policëve që u raportuan nga Shërbimi Informativ Shtetëror si të përfshirë në kultivimin dhe trafikun e drogës, gjatë. Deri tani raporti ishte publikuar në media pa emrat e policëve, por vetëm me funksionet dhe dyshimet për implikimin e tyre. Gazeta Shekulli publikoi një pjesë të raporteve ku përmenden 79 emra policësh, ndërsa pjesën tjetër të raportit do ta publikojë në numrin e të enjtes.
Raportet e SHISH janë dëshmi e implikimit të policisë në të gjitha hallkat e saj, që nga drejtorët e qarqeve deri shefat e komisariateve, shefat e krimeve, shefat e rendit, të qarkullimit e deri tek policët e thjeshtë.
Po ashtu, raporti dëshmon se Edi Rama dhe Saimir Tahiri u informuan në vazhdimësi nga Visho Ajazi Lika por lanë në detyrë, madje promovuan policët që përmendën në raport. Gjithsej SHISH dërgoi 59 raporte, në shumë prej të cilëve jepet informacion i përsëritur për policët e implikuar në biznesin e drogës. Lapsi.al ka nxjerrë nga raportet e publikuar sot, emrat e 79 policëve, si më poshtë:

3.Nr. 963, datë 03.03.2016, me lëndë. “Për parandalimin e trafikimit të 574 sativa për në Turqi, organizuar nga objekti Arjan Leba dhe lidhjet e tij.” Informuar PKR, DPSH.

Romeo Gjolleshi, i datëlindjes 09.01.1982, i biri i Sali e Sirmade, lindur në Lazarat dhe banues në Gjirokastër. Në atë kohë ishte efektiv i Policisë së Shtetit, inspektor krimesh DPQ Korçë.

4.Nr. 1339/4, datë 22.04.2016, me lëndë “Për shtetas shqiptarë nga rrethet Korçë Tiranë dhe Kukës, të përfshirë në emigracion ilegal të klandestinëve nga MENA.” Informuar DPSH

Nail Trota, i biri i Sul e Selvije, i datëlindjes 08.03.1966, lindur në fshatin Shtiqën Kukës, banues në Kukës. Në atë kohë jemi informuar se ishte efektiv i strukturave të policisë së kufirit dhe migracionit në DVP Kukës.

5.Nr. 17.29, datë 27.04.2016, me lëndë “Për shfrytëzim e ushtrim prostitucioni, ku përfshihet edhe efektivi i policisë Agim Jongari.” Informuar MPB, SHÇBA.

Agim Jongari, i biri i Laze e Liri, i dt1.02.03.1968, lindur në Gradishtë, banues në Divjakë. Përdor nr. tel. 069410XXXX. Në atë kohë jemi informuar se ishte punonjës policie në Komisariatin e Divjakës.

6.Nr.1479, datë 08.04.2016, me lëndë “Për përgatitje të procesit të kultivimit e përpunimit të bimëve narkotike në vend.” Informuar DPSH.

Mojsi Sula, në atë kohë me detyrë shef i Komisariatit të Policisë Krujë.

Ilia Muça, në atë kohë shefi policisë Fushë-Krujë.

Afrim Tafa i biri i Azis dhe Bukurije, i datëlindjes 09.08.1976, lindur në Kutalli, Berat, banues në lagjen Nr.2, Durrës, në atë kohë detyrë drejtor i DVP Berat.

Ylli Vata, në atë kohë me detyrë shef rendi në Komisariatin e Policisë Kurbin.

Fran Leka, në atë kohë me detyrë inspektor rendi në zonën e Rubikut.

Arjanit Arapi, i biri i Bardhokut dhe i Lizës, i datëlindjes 14.11.1977, me detyrë Drejtor i Drejtorisë Vendore të Policisë Gjirokastër. Në atë kohë me detyrë drejtor i Drejtorisë së Policisë së Qarkut Gjirokastër.

Haki Hasanbega, i biri i Avdul dhe i Hajrie, i datëlindjes 22.01.1964, me detyrë Shefi i Komisariatit të Tepelenës. Në atë kohë efektiv i DVP Vlorë.

Shkëlqim Hyseni, i biri i Izet dhe Labikë, i datëlindjes 25.02.1962, me detyrë inspektor i policisë së zonës së Kurveleshit. Në atë kohë me detyrë inspektor rendi (në zonën e ish-komunës Gusmar), DVP Gjirokastër.

Jeald Çelaj, në atë kohë drejtor i Drejtorisë së Policisë së Qarkut Vlorë

Renato Memetaj, në atë kohë efektiv i DVP Vlorë.

  1. Nr. 2097, datë 19.05.2016, me lëndë “Për punonjës të veçantë të Policisë së Shtetit që dyshohet se përfshihen në veprimtarinë e kultivimit të bimëve narkotike në vend.” Informuar SHÇBA.

Vasil Çela, i vitlindjes 1961, lindur në Ballsh e banues në Tiranë, në atë kohë efektiv i DVP Kukës, me detyrë shef i Komisariatit të Policisë Tropojë.

Naim Osmani, ish shef i Komisariatit të Policisë Tropojë në atë kohë efektiv i DVP Gjirokastër.

Masar Gjoka, i biri i Sali dhe Mihane, i datëlindjes 16.04.1966, lindur në Macukull, banues në Burrel, në atë kohë shef Nënstacionit të Policisë Klos.

Sokol Doçaj, i biri i Gjon dhe Mire, i datëlindjes 08.07.1974, lindur në fshatin Nicaj të njësisë Shalë e banues në Shkodër, në atë kohë me detyrë punonjës i policisë kriminale pranë Komisariatit të Policisë Shkodër.

Gjin Doçaj, i biri i Ndoj e File, i datëlindjes 21.04.1971, lindur dhe banues në Nicaj, njësia Shalë, Shkodër, në atë kohë me detyrë inspektor i policisë së rendit pranë Komisariatit të Policisë Shkodër.

Arben Islami i biri i Ramadan dhe Rukije, i datëlindjes 01.10.1969, banues në fshatin Buhot të bashkisë Pukë, në atë kohë efektiv policie pranë Komisariatit të Policisë Pukë.

Bib Luka i biri i Kol dhe Davë, i datëlindjes 12.08.1968, lindur në fshatin Tuç, Pukë, banues në Pukë, në atë kohë efektiv policie pranë Komisariatit të Policisë Pukë.

Ylli Vata, në atë kohë me detyrë shef rendi në Komisariatin e Policisë Kurbin.

Fran Leka, në atë kohë me detyrë inspektor rendi në zonën e Rubikut.

Ndrec Ndreca, i biri i Gjin e Marë, i vitlindjes 1966, lindur e banues në Bushnesh, Mamurras, me detyrë punonjës i policisë së Komisariatit Kurbin, në atë kohë efektiv në postën e policisë së Mamurrasit, Komisariati i Policisë së Kurbinit.

Mojsi Sula, në atë kohë me detyrë shef i Komisariatit të Policisë Krujë.

Ilia Muça, në atë kohë shefi i policisë Fushë-Krujë.

Afrim Tafa i biri i Azis dhe Bukurijes, i datëlindjes 09.08.1976, lindur në Kutalli, Berat, banues në lagjen Nr.2, Durrës. Në atë kohë me detyrë drejtor i DVP Berat.

Jeald Çelaj, në atë kohë drejtor i DVP Vlorë.

Renato Memetaj, në atë kohë efektiv i DVP Vlorë.

Renato Memeti/Memetaj, në atë kohë punonjës i policisë në DVP Vlorë.

Arjanit Arapi, i biri i Bardhokut dhe i Lizës, i datëlindjes 14.11.1977, me detyrë Drejtor i Drejtorisë Vendore të Policisë Gjirokastër. Në atë kohë me detyrë drejtor i DVP Gjirokastër.

Haki Hasanbega, i biri i Avdul dhe Hajrie, datëlindje 22.01.1964, me detyrë Shefi i Komisariatit të Tepelenës. Në atë kohë efektiv i DVP Vlorë, ish shef i Komisariatit të Policisë Tepelenë.

Shkëlqim Hyseni, i biri i Izet dhe Labikë, i datëlindjes 25.02.1962, me detyrë inspektor i policisë së zonës së Kurveleshit. Në atë kohë me detyrë inspektor rendi në DVP Gjirokastër.8. Nr. 1985, datë 13.05.2016, me lëndë “Për kultivimin e bimëve narkotike në vend, në funksion të tregtimit e trafikimit të tyre.” Informuar PKR.

Mojsi Sula, në atë kohë me detyrë shef i Komisariatit të Policisë Krujë.

Ilia Muça, në atë kohë shefi i policisë Fushë-Krujë.

Afrim Tafa i biri i Azis dhe Bukurijes, i datëlindjes 09.08.1976, lindur në Kutalli, Berat dhe banues në lagja Nr.2, Durrës. Në atë kohë me detyrë Drejtor i DVP Berat.

Ylli Vata, në atë kohë me detyrë shef rendi në Komisariatin e Policisë Kurbin

Fran Leka, në atë kohë me detyrë inspektor rendi në zonën e Rubikut.

Arjanit Arapi, i biri i Bardhokut dhe i Lizës, i datëlindjes 14.11.1977, me detyrë Drejtor i Drejtorisë Vendore të Policisë Gjirokastër. Në atë kohë me detyrë drejtor i DVP Gjirokastër.

Haki Hasanbega, i biri i Avdul dhe i Hajre, i datëlindjes 22.01.1964, më parë shef i Komisariatit të Tepelenës. Në atë kohë efektiv i DVP Vlorë.

Jeald Çelaj, në atë kohë drejtor i DVP Vlorë.

Renato Memeti/Memetaj, në atë kohë efektiv i DVP Vlorë.

Sokol Doçaj, i biri i Gjon dhe Mire, i datëlindjes 08.07.1974, lindur në fshatin Nicaj të njësisë Shalë, e banues në Shkodër. Në atë kohë efektiv i DVP Shkodër.

Gjin Doçaj, i biri i Ndojë e File, i datëlindjes 21.04.1971, lindur dhe banues në Nicaj, njësia Shalë, Shkodër. Në atë kohë efektiv DVP Shkodër.

Klemend Haxhiu i biri i Felek e Difiruze, i datëlindjes 18.08.1984, lindur e banues në Gjirokastër. Ka përdorur nr. tel. cel. 069666xxxx. Në atë kohë punonjës policie në zonën e Poliçanit.

Dhurim Rapo Çenko, lindur e banues në Gjirokastër. Në atë kohë efektiv i DVP Gjirokastër.

9.Nr.1948, datë 10.05.2016, me lëndë “Në vijim të verifikimeve për kushtin e sigurisë në, ngarkim të efektives së policisë, Valbona Aliaj. Informuar SHÇBA.

Valbona Neim Aliaj, në atë kohë me detyrë shefe e sektorit të kundër krimit ekonomiko-financiar në DVP Vlorë (Bashkëshorti i saj, shtetasi shqiptar Edmond Aliaj, i biri i Ilmi e Kimete, d1.28.03.1971, lindur në Tepelenë dhe banues në qytetin e Vlorës, është ndjekur nga ana jonë që nga viti 2012 si objekt i një rrjeti kriminal me qendër në Vlorë dhe shtrirje brenda e jashtë vendit.)

10.Nr. 1479/1, datë 13.05.2016, me lëndë “Për kultivim të bimëve narkotike në vend.”. Informuar DPS1-1.

Sokol Doçaj, i biri i Gjon dhe Mire, i datëlindjes 08.07.1974, lindur në fshatin Nicaj të njësisë Shalë, e banues në Shkodër, në atë kohë efektiv i DVP Shkodër.

Gjin Doçaj, i biri i Ndojë e File, i datëlindjes 21.04.1971, lindur dhe banues në Nicaj, njësia Shalë, Shkodër, në atë kohë me detyrë inspektor i policisë së Rendit pranë Komisariatit të Policisë Shkodër.

Klemend Haxhiu i biri i Felek e Difiruze, i datëlindjes 18.08.1984, lindur e banues në Gjirokastër, në atë kohë punonjës policie në zonën e Poliçanit. Përdor nr. tel. cel. 069666xxxx.

Dhurim Rapo Çenko, lindur e banues në Gjirokastër. Në atë kohë efektiv i DVP Gjirokastër.11.Nr. 2764, data 28.06.2016, me. lëndë “Për veprimtarinë e objektit narkotrafikantit Alket Hatija, në bashkëpunim.”. Informuar PKR, DPSH.

Afrim Tafa, i biri i Azis dhe Bukurije, i datëlindjes 09.08.1976, lindur në Kutalli, Berat, banues në Durrës. Në atë kohë, nga drejtor i DVP Berat, u emërua drejtor i Policisë së Kufirit dhe Migracionit në DVP Kukës.

12.Nr. 2097/2, datë 01.07.2016, me lëndë “Për punonjës të veçantë të Policisë së Shtetit që dyshohet se favorizojnë kultivimin e narkotikëve.”. Informuar SHÇBA.

Nesim Hasani, i biri i Sybi dhe Esma i datëlindjes 23.01.1970, lindur në Ermenj të Gramshit, banues në lagjen “Çlirim”, Berat, në atë kohë efektiv i DVP Berat, me detyrë inspektor zone.

Flakim Tara, i biri i Emin dhe Lumturi, i datëlindjes 05.05.1986, lindur në Fullqet, Mat, banues në “Laprakë”, Tiranë, në atë kohë efektiv i policisë në Bubq, Krujë.

Maksim Meço, biri i Ali dhe Feime, i datëlindjes 12.03.1967, lindur në Panarit e banues në Korçë. Përdor nr. tel. cel. 068240xxxx. Në atë kohë me detyrë inspektor i policisë së rendit, pranë Komisariatit të Policisë Maliq.

Dashnor Korançe, i biri i Asllan dhe Xhemile, i datëlindjes 02.09.1975, lindur dhe banues në Pogradec. Përdor nr. tel. cel. 069411xxxx. Në atë kohë shefi i sektorit të krimeve në Komisariatin e Policisë Maliq.

Ylli Vata, në atë kohë me detyrë shef i rendit në Komisariatin e Policisë Laç.13.Nr. 2736, datë 24.06.2016, me lëndë “Për veprimtarinë e objektit narkotrafikant Lefter Nelaj, në bashkëpunim.”. Informuar PKR, DPSH.

Ylli Vata, i biri i Hamit dhe Xhevaire, i datëlindjes 02.05.1.975, lindur në Macukull të rrethit Mat dhe banues në Tiranë. Përdor nr. tel. cel. 0035568554xxxx. Në atë kohë shef i rendit në Komisariatin e Policisë Kurbin.

Aleksandër (Sandër) Biba, i biri i Kolë dhe Mrikë, i datëlindjes 10.06.1975. Përdorej edhe si shofer i shefit të Komisariatit të Policisë, Kurbin. Përdor nr. tel. cel. 0035569410xxxx dhe 0035568534xxxx. Në atë kohë agjent i krimeve në Komisariatin e Policisë Kurbin.

14.Nr. 2597/1, datë 17.06.2016, me lëndë “Për kultivues e trafikantë të lëndëve narkotike në rrethin e Vlorës që favorizohen nga punonjës të veçantë të policisë.” Informuar PKR.

Renato Avdulaj, i biri i Viron dhe Zinete, i datëlindjes 30.12.1980, lindur në Tragjas, banues në Vlorë. Përdor nr. tel. cel. 069448xxxx dhe 069334xxxx. Në atë kohë efektiv i DVP Vlorë në sektorin e kundër krimit të organizuar.

Gjergji Kohila, i biri i Resti dhe Kulla., i datëlindjes 06.09.1980, lindur në Delvinë, banues në Vlorë me numër telefoni 069353xxxx. Në atë kohë shef në sektorin e kundër krimit të organizuar në DVP Vlorë.15.Nr. 2597, datë 13.06.2016, me lëndë “Për kultivim të bimëve narkotike në fshatrat Velçë dhe Ploçë, qarku Vlorë.”. Informuar PKR.

Renato Avdulaj, i biri i Viron dhe Zinete, i datëlindjes 30.12.1980, lindur në Tragjas, banues në Vlorë. Përdor nr. tel. cel. 069448xxxx dhe 069334xxxx. Në atë kohë efektiv i DVP Vlorë në sektorin e kundër krimit të organizuar.

Gjergji Kohila, i biri i Resti dhe Kulla, i datëlindjes 06.09.1980, lindur në Delvinë, banues në Vlorë. Përdor nr. tel. cel. 069353xxxx. Në atë kohë shef në sektorin e kundër krimit të organizuar në DVP Vlorë.

16.Nr. .2097/1, datë 13.06.2016, me lëndë “Për punonjës të veçantë të Policisë së Shtetit që dyshohet se favorizojnë kultivimin e bimëve narkotike.”. Informuar SHÇBA.

Naim Stafuka, i biri i Ram dhe Sarije, i datëlindjes 05.1.2.1.977. lindur dhe banues në Cudhi-Qendër, Krujë. Në atë kohë efektiv i Komisariatit të Policisë Krujë.

Hysen Pula, i biri Murat dhe Hajrie, i datëlindjes 16.05.1967, lindur dhe banues në fshatin Cudhi-Qendër, Krujë. Në atë kohë me detyrë inspektor në zonën e Malësisë së Krujës.

Flakim Tara, i biri i Emin dhe Lumturi, i datëlindjes 05.05.1986, lindur në Fullqet, Mat, banues në “Laprakë”, Tiranë. Në atë kohë efektiv i Komisariatit të Policisë Krujë.

Renato Avdulaj, i biri i Viron dhe Zinete, i datëlindjes 30.12.1980, lindur në Tragjas, banues në Vlorë. Në atë kohë efektiv i DVP Vlorë në sektorin e kundër krimit të organizuar.

Gjergji Kohila, i biri i Resti dhe Kulla, i datëlindjes 06.09.1980, lindur në Delvinë, banues në Vlorë. Në atë kohë shef në sektorin e kundër krimit të organizuar në DVP Vlorë.

Bardhosh Çeloleskaj, i biri i Lesko dhe Lelo, i datëlindjes 12.02.1968, lindur në Vranisht dhe banues në Vlorë. Në atë kohë punonjës i policisë në DVP Vlorë.

Ermal Ajdini, i biri i Dilaver dhe Fatime, i datëlindjes 26.08.1983, lindur në “Zhapokikë 2”, me banim në qytetin e Gjirokastrës. Në atë kohë efektiv i Policisë së Shtetit.

Arben Jaçe, i biri i Nuredin dhe Naime, i datëlindjes 06.08.1969, lindur në fshatin Surropull të Përmetit, me banim. në Këlcyrë. Në atë kohë me detyrë shef i stacionit policor në PK.KK Tre Urat në rrethin e Përmetit

Klemend Haxhiu, i biri i Felek e Difiruze, i datëlindjes 18.08.1984, lindur në Prongji dhe banues në Gjirokastër. Përdor nr. tel. cel. 069666xxxx. Në atë kohë punonjës policie në zonën e Poliçanit.

Vangjel Xhavara, rreth 50 vjeç, me banim në qytetin e Sarandës. Në atë kohë në detyrë shef rendi pranë Komisariatit të Policisë Delvinë.

Bashkim Ymeraj, i biri i Sami dhe Naqo, i datëlindjes 10.05.1957, lindur në Aranitas, Fier, banues në Fier. Në atë kohë me detyrë shef i Komisariatit të Policisë Delvinë.

Fran Leka, i biri i Ndue dhe Marte, i datëlindjes 15.10.1968, lindur e banues në Rrëshen të rrethit Mirditë. Në atë kohë efektiv policisë në zonën e Rubikut.

Masar Gjoka, i biri i Sali dhe Mihane, i datëlindjes 1.6.04.1966, lindur në fshatin Macukull, Mat, banues në Burrel. Në atë kohë me detyrë shef i Stacionit Policor të bashkisë Klos.

Gëzim Murrani, i biri i Kurt dhe Hide, i datëlindjes 07.04.1965, lindur në Derjan, Mat, banues në Tiranë. Aktualisht me detyrë Shef i Rendit në Komisariatin Mat. Në atë kohë me detyrë shef rendit në Komisariatin e Policisë Burrel.

Jonuz Gjika, në atë kohë efektiv i Komisariatit të Policisë Elbasan.17. Nr. 3111, date27.07.2016, me lëndë “Mbi aktivitetin e shtetasve/grupeve kriminale të dyshuar për prodhimin e trafikimin e bimëve narkotike “ca.nnabis sattiva” në zonën e Krujës.”. Informuar PKR.

Sabri Dani, në atë kohë punonjës Policie në Komisariatin e policisë Krujë, ZPZ në Njësinë Nikël Krujë. Më parë ka qenë me detyrë në sektorin e Armatimit në këtë Komisariat Policie.

  1. Inf. nr.2962, datë13.07.2016, me lëndë “Për kultivim lëndësh narkotike në funksion të trafikut të tyre në zonën e Ishmit, Durrës, në vendin e quajtur “Gotull”.”. Informuar PKR, DPSH.

Lorenc (Lenc) Meta, i biri i Lulzim dhe Dylbere, i datëlindjes 23.11.1980, lindur në Mamurras, Krujë. Në atë kohë ka mbajtur pozicionin e shefit të sektorit në Drejtorinë Vendore të Policisë Durrës; aktualisht me detyrë në sektorin kundër krimit ekonomik në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit.

19, Nr. 2846, datë 01.07.2016, me lëndë “Për efektivin e Policisë së Shtetit Haki Hasanbegaj, i përfshirë në kultivim, tregtim, trafikim lëndësh narkotike, në bashkëpunim.”

Haki Hasanbega, i biri i Avdul dhe Hajre, i datëlindjes 22.01.1964, lindur në fshatin Toç të bashkisë Memaliaj, banues në Vlorë. Ka përdorur nr. tel. cel. 0035569413xxxx, 0035569810xxxx, 0035569812xxxx. Në atë kohë efektiv i DVP Vlorë.

Ylli Kondi, i biri i Hasan dhe Bejeko, i datëlindjes 10.03.1965, lindur në Salari të Tepelenës e banues në Vlorë. Në atë kohë me detyrë shef i qarkullimit në DVP Vlorë.20.

20 Nr. 2097/3, datë14.07.2016, me lëndë “Dyshime për favorizim të kultivimit të bimëve narkotike nga efektivë policie në Krujë, Durrës Shkodër, Dibër, Berat.”. Informuar SHÇBA.

Flakim Tara, i biri i Emin dhe Lumturi, i datëlindjes 05.05.1986, lindur në Fullqet, Mat, banues në “Laprakë” Tiranë. Në atë kohë efektiv i Policisë m detyrë inspektor i zonës së Bubqit.

Ibrahim Luka, i biri i Gani dhe Hamke, i datëlindjes 03.05.1960, lindur në Bura e banues në Rinas. Në atë kohë efektiv Komisariatit të Policisë Rinas.

Erjon Ismaili, i biri i Luftir dhe Lulëzime, i datëlindjes 11.10.1979, lindur në qytetin e Këlcyrës, Përmet, me banim në qytetin e Tiranës. Në atë kohë shef i Komisariatit të Policisë Krujë.

Sabri Dani, në atë kohë efektiv në Komisariatin e Policisë Krujë, ZPZ në Njësinë Nikël Krujë. Ka qenë më parë me detyrë në sektorin e Armatimit në këtë Komisariat Policie.

Sali (Petrit) Skura, i biri i Rustem dhe Bardhe, i datëlindjes 21.05.1967, lindur në Thumanë, Krujë, banues në Tiranë. Në atë kohë shef i Komisariatit të Policisë Kamzë.

Hysen Bullizi, i biri i Hamid dhe Nakije, i datëlindjes 01.02.1962, lindur e banues në Qerret, Durrës. Ka në përdorim nr. tel. cel. 0694103142. Në atë kohë inspektor policie që mbulonte zonën e Manzës, ka qenë më parë inspektor i zonës së Ishmit.

Ded Kodra, i biri i Gjergj dhe Lulë, i datëlindjes 22.06.1972, lindur në fshatin Gegaj, Shllak, banues në Shkodër. Në atë kohë me detyrë efektiv pranë Komisariatit të Policisë Shkodër.

Kolë Kola, i biri i Gjon dhe Makë, i datëlindjes 25.05.1960, lindur në Kllogjen, Temal dhe banues në lagjen “Tre Heronjtë” të qytetit Shkodër. Në atë kohë me detyrë punonjës i policisë së rendit, pranë Komisariatit të Policisë Shkodër.

Zef Prebibaj, i biri i Mark dhe i Sose, i datëlindjes 13.12.1968, lindur në Curraj i Epërm, Tropojë dhe banues në lagjen “Tre Heronjtë” Shkodër. Në atë kohë me detyrë inspektor i policisë së rendit pranë Komisariatit të Policisë Shkodër.

Robert Aga, i biri i Nazif dhe Luftime, i datëlindjes 28.09.1963, lindur në Maqellarë dhe banues në Tiranë. Në atë kohë me detyrë shef i Kornisariatit të Policisë Peshkopi.

Denis Iskurti, i biri i Asllan dhe Shqipe, i datëlindjes 26.07.1983, lindur e banues në fshatin Pollozhan, njësia Tomin. Në atë kohë me detyrë inspektor zone në njësinë administrative Melan, Dibër.

Qemal Vranezi, i biri i Ibrahim dhe Defë, i datëlindjes 14.06.1961, banues në “Lagjen e re” në qytetin e Peshkopisë. Në atë kohë me detyrë inspektor zone në njësinë administrative Maqellarë.

Learton Haxho, i biri i Makrikam dhe Haxhire, i datëlindjes 01.05.1978, lindur dhe banues në Tiranë. Ka në përdorim nr. tel. cel. 0696254281. Në atë kohë shef i Komisariatit të Policisë Berat.

21.Nr. 2093/3, datë 14.07.2016, me lëndë “Për kultivim të bimëve narkotike, në funksion të tregtimit e trafikimit të prodhimit të përftuar.”. Informuar PKR, DPSH.

Ibrahim Luka, i biri i Gani dhe i Hamke, i datëlindjes 03.05.1960, lindur në fshatin Bura e banues në fshatin Rinas, Qendra Administrative Nikël, Krujë. Në atë kohë ishte punonjës policie në Komisariatin e Policisë Rinas.

22.Nr. 1064/2, datë 11.07.2016, me lëndë “Për objektin narkotrafikant Altin Zhurzhi dhe lidhjet e tij, në përpjekje për të trafikuar kokainë për në Maqedoni.”. Informuar PKR, DPSH.

Robert Aga, i biri i Nazif dhe Luftime, i datëlindjes 28.09.1963, lindur në Maqellarë dhe banues në Tiranë. Në atë kohë shef i Komisariatit të Policisë Dibër.

  1. Nr. 2093/4, datë 03.08.2016,. me lëndë “Mbi kultivimin e bimëve narkotike në vend.”. Informuar PKR, DPSH.

Alban Hoxha, në atë kohë shef i Komisariatit të Policisë Maliq.

Xhevair Kadri Vela, i datëlindjes 15.03.1969, lindur në fshatin Luftinjë e banues në Memaliaj. Në atë kohë me detyrë inspektor policie i zonës së njësisë Luftinjë të Memaliajt.

Shefqet Barjam Mehmetaj, i datëlindjes 01.02.1966, lindur në Drenovë, Fier, banues në qytetin e Ballshit. Në atë kohë efektiv i DVP Fier (Mallakastër).

Zeni Kaba, i biri i Azem dhe Barie, i datëlindjes 05.05.1966, banues në “Lagje e Re”, Peshkopi. Në atë kohë efektiv i DVP Dibër.

  1. Nr. 2097/4, datë 03.08.2016, me lëndë “Dyshime për favorizim të kultivimit të bimëve narkotike nga efektivë policie.”. Informuar SHÇBA.

Sabri Dani, në atë kohë efektiv në Komisariatin e Policisë Krujë, ZPZ në Njësinë Nikël Krujë. Ka qenë më parë me detyrë në sektorin e Armatimit në këtë Komisariat Policie.

Vangjel Xhavara, rreth 50 vjeç, me banim në qytetin e Sarandës. Në atë kohë me detyrë shef rendi pranë Komisariatit të Policisë Delvinë.

Gazmend Preçi, në atë kohë shefi i komisariatit të policisë Vau i Dejës.

Petrit Gazulli, në atë kohë shefi i krimeve në komisariatin e Vaut të Dejës.

Zef Prebibaj, i biri i Mark dhe Sose, i datëlindjes 13.12.1968, lindur në Curraj i Epërm, Tropojë, banues në Shkodër. Në atë kohë inspektor i Policisë së Rendit pranë Komisariatit të policisë Vau i Dejës.

Zef Dermani, i biri i Kol dhe Meri, i datëlindjes 09.10.1.964, lindur në Kir, dhe banues në Shkodër. Në atë kohë inspektor i Policisë së Rendit pranë Komisariatit të policisë Vau i Dejës.

Lek Doda, i biri i Gjokë dhe Dilë, i datëlindjes 18.03.1991, lindur në Karmë e banues në Stajkë-Vau i Dejës. Në atë kohë inspektor Policisë së Rendit për zonën Karmë, Vau i Dejës.

Nik Nikolla, i biri i Mark dhe Leze, i datëlindjes 27.02.1947, lindur në Kallmet, Lezhë, banues në Tiranë. Në atë kohë me detyrë shef i komisariatit Tropojë.

Albert Petrit Ibrahimi, në atë kohë shef komisariati i rrethit të Kolonjës.

Alban Hoxha, në atë kohë shef i Komisariatit të Policisë Maliq.

Xhevair Kadri Vela, i datëlindjes 15.03.1969, i lindur në fshatin Luftinjë e banues në Memaliaj. Në atë kohë me detyrë inspektor policie i zonës së njësisë Luftinjë të Memaliajt.

Shefqet Barjam Mehmetaj, i datëlindjes 01.02.1966, lindur në Drenovë, Fier, banues në qytetin e Ballshit. Në atë kohë efektiv i DVP Fier (Mallakastër).

Dilaver Duriçi, i biri i Fiqiri dhe i Hamide, i datëlindjes 09.02.1973, lindur e banues në Vajkal rrethi Bulqizë. Në atë kohë me detyrë shofer në Komisariatin e Policisë Bulqizë.

Albert Duli, i biri i Kristofar dhe i Elsa, i datëlindjes 11.01.1978, lindur e banues në Gjirokastër. Në atë kohë me detyrë shofer në DVP Dibër.

Zeni Kaba, i biri i Azem dhe Barie, i datëlindjes 05.05.1966, banues në Lagje e Re qyteti Peshkopi. Në atë kohë efektiv i DVP Dibër.

Agron Çullhaj, i biri i Seit dhe i Razie, i datëlindjes 20.04.1961, lindur e banues në Tiranë. Në atë kohë shefi i sektorit të anti drogës në DVP Lezhë.

Ferdinand Dusho, i biri i Sulejrnan dhe Sadije, i datëlindjes 29.09.1969, lindur në Potom, Skrapar dhe banues në Lagja 1.4, Durrës. Në atë kohë shef i Komisariatit të Policisë Skrapar.

  1. Nr.2097/.5, datë 26.08.2016, me lëndë “Dyshime për favorizim të kultivimit të narkotikëve nga efektivë policie në Vlorë, Krujë, Lezhë, Durrës, Dibër.”. Informuar SHÇBA.

Enkeled Greku, i biri i Pandeli dhe Natasha, i datëlindjes 12.11.1985, lindur dhe banues në Aliban të Vlorës. Në atë kohë me detyrën e shefit të Stacionit Policor Selenicë, Vlorë.

Veli Alliu, i biri i Lavdim dhe Velide, i datëlindjes 01.02.1980, lindur e banues në fshatin Panaja të Vlorës. Në atë kohë shef i krimeve të zonës në Stacionin Policor Selenicë, V1orë.

Shkëlqim Baçaj, biri i Dervish dhe Lushe, i datëlindjes 15.07.1963, lindur dhe banues në Llakatund, Vlorë. Në atë kohë efektiv i DVP Vlorë, punonjës i policisë së zonës së fshatit Bishan.

Altin Hamitaj, i biri i Kujtim dhe Hurma, i datëlindjes 18.11.1975, lindur e banues në Fier. Në atë kohë ka qenë shef krimeve në DVP Vlorë. Më parë ka qenë efektiv në DVP Fier.

Gazmir Karaj, i biri i Kasem dhe Hifsije, i datëlindjes 27.02.1976, lindur në Mafsheq e banues në Krujë. Në atë kohë efektiv në Komisariatin e Policisë së Pogradecit. Më parë ka qenë efektiv i policisë në Komisariatin e Policisë Krujë.

Flakim Tara, i biri i Emin dhe Lumturi, i datëlindjes 05.05.1986. Përdorte nr. tel. cel. 069410xxxx. Në atë kohë punonjës policie në Komisariatin e Policisë Krujë, inspektor në zonën e Mallkoçit, Ishëm.

Ndriçim Halil Xheka, në atë kohë punonjës policie në Komisariatin e Rinasit.

Besim Palamani, i biri i Sadik dhe Bukurije, i datëlindjes 01.04.1973, lindur në Bruç të rrethit Mat, banues Shkodër. Në atë kohë shef i Komisariatit të Policisë Lezhë.

Ylli Vata, i biri i Hamit dhe Xhevaire, i datëlindjes 02.05.1975, lindur në Macukull të Matit dhe banues në Tiranë. Ka përdorur nr. tel. cel. 068554xxxx dhe 068627xxxx. Në atë kohë shefi i rendit pranë Komisariatit të rrethit Kurbin.

Arben Curri, i biri i Frano e Shaqe, i datëlindjes 04.06.1970, lindur në Barbullush Shkodër dhe banues në Tiranë. Në atë kohë shef i Komisariatit të Policisë Mirditë.

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne