Shqiperia

Deputetët e PD-së hyjnë në Drejtorinë e Policisë së Tiranës: Të lirohen protestuesit!

Deputetët e PD-së hynë në Drejtorinë e Policisë së Tiranës për të kërkuar lirimin e protestuesve të arrestuar në Kukës, që u sollën nga policia në kryeqytet.

Jashtë godinës qëndrojnë dhjetëra qytetarë të tjerë protestues dhe të afërm të të arrestuarve që presin çfarë do të ndodhë me 11 personat që u sollën nga Kukësi në Tiranë.

Protesta nisi pasditen e së dielës dhe vazhdon prej orësh, ndërsa nga Drejtoria e Policisë së Tiranës nuk ka asnjë komunikim.

Të arrestuarit u transferuan nga Kukësi pasi ishin marrë mesnatën e së shtunës nga shtëpitë e tyre. Gjithsej 23 vetë u arrestuan nga forcat special me akuzën e “Shkatërrimit të pronës”, “Shkatërrimi i pronës me zjarr” dhe “Kundërshtim i punonjësit të rendit publik”.

Jane ekzekutuar urdher ndalimet per keta shtetas:

-Rasim Koloshi, 23 vjeç, banues në Kukës.

-Rasim Onuzi, 38 vjeç, banues në fshatin Nangë, Kukës.

-Florin Onuzi, 35 vjeç, banues në fshatin Nangë, Kukës.

-Shaban Selmani, 60 vjeç, banues në Kukës.

-Zenel Matmuja, 48 vjeç, banues në Kukës.

-Adem Duraku, 59 vjeç, banues në fshatin Morinë, Kukës.

-Xhevahir Gashi, 33 vjeç, banues në fshatin Nangë, Kukës.

-Armand Ademaj, 28 vjeç, banues në Kukës.

-Edmond Matmuja, 21 vjeç, banues në fshatin Pobreg, Kukës.

-Elton Cengu, 39 vjeç, banues në Kukës.

-Lefter Rexhmati, 38 vjeç, banues në fshatin Bushat, Kukës.

-Shpetim Toda, 44 vjeç, banues në Kolsh, Kukës.

-Xhevahir Hereni, 51 vjeç, banues në Kukës.

-Shemsi Trota, 54 vjeç, banues në Shtiqen, Kukës.

-Vasil Laçi, 31 vjeç, banues në Kukës.

-Lulëzim Uka, 33 vjeç, banues në Kukës.

-Ervis Oruçi, 25 vjeç, banues në Kukës.

-Ardit Alidini, 21 vjeç, banues në Kukës.

-Fatos Harulla, 33 vjeç, banues në Kukës.

-Sajmir Trota, 33 vjeç, banues në Kukës.

-Lulzim Popa, 60 vjeç, banues në Kukës.

-Shkelqim Vata, 42 vjeç, banues në Surroj, Kukës.

-Abdi Haziraj, 49 vjeç, banues në Kukës.

OPINIONE