Shqiperia Sport

E para lartësohet kulla, stadiumi pret

Nuk ishte çudi që në stadiumin e rrallë në llojin e vet, me një kullë bashkëngjitur do t’i jepej më shumë rëndësi grataçielës sesa impiantit sportiv. Dhe ashtu sikurse shihet ne foto atje ku dikur shtrihej vepra e Gerardio Bosisos sot po ngrihet e para qëndra e bisnesit. Ndofta forcat janë përqëndruar tek ajo sepse struktura sportive mund të lartësohet më lehtë dhe më shpejt. Sipas arkitektit italian Mario Casamonti që ishte këto ditë në Tiranë pjesa e sipërme e stadiumit do të jetë më strukturë të çeliktë gjë që nundeson që për 15 muaj ajo të jetë gati.