Sociale

Edhe një javë Lotari Amerikane, ambasada publikon këshillat e fundit

Data 22 nëntor është afati i fundit për të aplikuar për Lotarinë Amerikane, ndërkohë që ambasada në Tiranë ka publikuar një video ku jep pesë këshilla për në aplikim të suksesshëm.

Ambasada këmëngul që të aplikohet vetëm një herë dhe se ata që mbajnë syze duhet t’i heqin ato duke shtuar se çdokush duhet të kontrollojë mirë të dhënat që vendos në formular.