Rajoni

Goran Nikollovskin zgjidhet në krye të DSK-së, Laze Velkovskin në BSP

Qeveria, gjatë seancës së sotme maratonë, miratoi drejtorët e rinj në dikasteret e DSK-së dhe BSP-së pranë ministrisë së Brendshme.

Paraprakisht Goran Nikollovskin u zgjodh në krye të DSK-së ndërsa Laze Velkovskin në krye të BSP-së.

Goran Nikolovski është një profesionist në radhët e policisë, në shërbim prej shumë vitesh pranë policisë së shtetit.

Ai është nxënësi i Verushevskit. Ky i fundit e për here te pare e emëroi shef te Sigurimit te Karposhit. Si profesionist ka pasur shume fat duke u ngjitur në majat e karrierës.

OPINIONE