Shqiperia

Grabitja në Rinas, shtatë të arrestuarit kërkojnë lirimin nga burgu

Personat e arrestuar që akuzohen për grabitjen e Rinasit kërkojnë ndryshimin e masës së sigurisë. Të pandehurit kërkojnë ndryshimin e masës së sigurisë “arrest me burg”, në një masë më të butë sigurie.

Të arrestuarit deri tani janë: 7 persona, i cilësuari si daja nga Kosova Ragio Hajdini, Elton Pikli, Renaldo Sulaj, Oltion Veseli, Saimir Cela, Alkond Bengasi dhe Hasan Kanaci .

Të arrestuarit kërkojnë edhe ballafaqim me të pandehurin./dosja

OPINIONE

INTERVISTA