Bota

Hakerat pro Palestinës hakojnë Despacito-n dhe Shakirën në Youtube!

Disa hakera pro protestuesve palestinezë kanë sulmuar sot akountet e LuisFonsiVEVO & shakiraVEVO, mesazhi që lan në titujt e muzikës ishte ky:

” OpIsrael ? FreePalestine ”

” x – hacked by prosox & kuroi’sh @OpIsrael ? FreePalestine ft. Maluma ”

Videot e Despacito tashmë është bërë remove nga akounti i LuisFonsiVEVO ndërsa në videon e Shakirës ende është titulli ” OpIsrael ? FreePalestine ”

Despacito : https://www.youtube.com/watch?v=kJQP7kiw5Fk
Shakira : https://www.youtube.com/watch?v=6Mgqbai3fKo

OPINIONE