Shqiperia

Irfan Hysenbelliu i bën elozhe refugjates Marjam Rajavi

Marjam Rajavi tani që Franca dhe evropianët e kanë izoluar në Shqipëri dhe nuk ka më akses ndaj institucioneve evropiane ka nisur fushatë publicitare me katundarët e Manzës. Merjemja kërkon tu tregoj katundarëve të Manzës se ajo nuk është një terroriste por një bamirëse e madhe.

Siç kanë nisur punët politikanët dhe oligarkët servil shqiptarë herët a vonë mund ta shpallin Marjam Rajavin heroin të kombit shqipëtarë e cila mund të zëvendesojë edhe nënë Terezen për bamirësi.

Pra Merjemja nga një terroriste mund të bëhet edhe heroina e kombit dhe ku i dihet në të ardhmen edhe aeroporti ynë ndërkombëtarë Nënë Tereza mund të emërohet aeroporti ndërkombëtarë Marjam Rajavia.

Rajavi u shprehu familjeve keqardhjen e saj, si dhe shpresën se vuajtja e tyre do të marrë fund sa më shpejt./gazetaimpakt