Shqiperia

JA NDRYSHIMI THELBËSOR MIDIS DENONCIMEVE QË BËN PD & CO DHE NE TË LËVIZJA ANTISOROS!

Nga Levizja AntiSoros

Kur KËTA të PD & Co denoncojnë raste korrupsioni, abuzimi, shkeljesh apo iniciativa ligjvënëse apo ekzekutive që dëmtojnë gjithë Shqipërinë apo segmente të caktuara shoqërore apo gjeografike, ATA të PS & Co i përgjigjet që edhe ju kshu keni bërë dhe ju jeni më të këqinj! Kshu çdo ditë mbahet gjallë debati kush janë burra më të mirë dhe më të këqinj, çfarë bëre ti çfarë bëra unë dhe në fund mbetet konfuzioni dhe rrëmuja dhe opinioni publik mpihet nga injeksionet e skandalit pas skandalit që shtyjnë dhe zhvendosin njëri-tjetrin duke humb fillin se çfarë është më prioritet dhe më me rëndësi! Dhe duke pas një mazhorancë me një super aparat propagande përballë miushëve dhe lepujve të PDsë si Salianji & Duma kuptohet rezultati kë favorizon!!!

Ndërsa kur ne të Levizja AntiSoros paraqesim fakte dhe prova për korrupsion, abuzim, shkelje apo iniciativa ligjvënëse apo ekzekutive që dëmtojnë gjithë Shqipërinë apo segmente të caktuara shoqërore apo gjeografike, NE i paraqesim si copëza të “puzzle” të Skenarit Sorosian për shkatërrimin, rrënimin dhe shpopullimin e Shqipërisë ku vjedhja është një ndër objektivat por qëllimi mbetet HUMNERA SOROSIANE KU SYNOHET TË VARROSET SHQIPËRIA!

Pra kur NE denoncojmë nuk mund të na thotë kush jo burra të mirë apo të këqinj apo kush ishte më i keq ndër ta, sps në 28 vjet qartas vetëm pas 2013 rezulton se ka filluar ky proçes! Dhe kjo e çvesh Mazhorancën nga arma krahasimore dhe e lë RILINDJEN ME AKUZËN E VRASJES ME PAGESË PRA TË QËLLIMTË TË SHQIPËRISË!!! Një gjë e tillë s’mund të thuhet për para 2013!!!

Sepse çdo pisllëk dhe maskarallëk i mëparshëm përmblidhet në një sëmundje parazitësh që ushqehen brenda trupit të Shqipërisë njësoj si “SHIRITI I DERRIT” që paraziton në zorrën e njeriut apo kafshës por që dihet që nuk është vdekjeprurës dhe shërohet!

Kur erdhi Rilindja Shqipëria u sëmur nga sëmundjet e tmerrshme vdekjeprurëse KANCERI dhe HIV & AIDS ku kanceri vret indet pjesë pjesë ndërsa HIV & AIDS vret aftësinë e trupit për të prodhuar antikorpe pra për tu përballur me të keqen!
KANCERI = ED SOROSI!
HIV = ER SOROSI!
AIDS = LUL SOROSI!