Bota

Japonia dhe SHBA-ja stërvitje të përbashkët ushtarake

Ushtria e Japonisë dhe ajo e SHBA-së kanë zhvilluar një stërvitje të përbashkët në Detin e Japonisë, raporton AA.

Lajmi është bërë i ditur nga agjencia japoneze e lajmeve Kyodo, ku thuhet se Forcat Detare Mbrojtëse të Japonisë (MSDF) dhe ato Detare të SHBA-së, kanë zhvilluar një stërvitje të përbashkët në Detin e Japonisë ku thuhet se janë përdorur edhe anije të pajisura me sistemin mbrojtës raketor ‘Aegis’.